HTML

TRUANCY

2009.07.20. 21:01 webEndres

GONDOLOD  MINDENT TUDSZ A DIÁKOKRÓL EZT CSAK HISZED A BATLLE ROYAL méltó utodja lehet e könyv a guerilla harcmodor és a fegyvere széles tárházát vonultatja fel.

régen ilyen lehetett minden szervezet ami az elnyomás ellen harcot esküdött. Szűlői felügyelet nélkül mit tehet egy csapat diák aki kellően vérszomjas és kellően motivált az ellenséggel és a felnőtekkel szemben minden apró megkülönbböztetést megtorlás követi amint betellik a pohár már csak egy csepp és kicsordúl az iszony. "webEndres"

Tack egy átlagos diák; tanárai kínozzák, szülei elhanyagolják, barátai nincsenek. Egy nap a húga szörnyű baleset áldozata lesz, és Tack megesküszik, hogy bosszút áll érte. Új világba kerül, ahol tanítómestere, Umasi erőt próbáló feladatok elé állítja, miközben kiképzi a rá váró élet-halál harcra. Miután csatlakozik a lázadó truantokhoz, esküdt ellensége egyben a vezére is lesz, és miközben Tack felveszi a harcot a Törvénybehajtók csapataival, csak arra vár, hogy leszámoljon Zyiddal... Isamu Fukui tizenhárom évesen már jelentós díjakat nyert írásaival. A TRUANCY-trilógia első könyve idén több mint húsz országban jelenik meg. Jelenleg a folytatáson dolgozik. Mintha A legyek ura és a Battle Royale ütéserejét sűrítette volna egy könyvbe. Fergeteges és akciódús utópia, amely egy totalitárius rendszer elnyomása alól kitörni vágyó szervezet elkeseredett és véres lázadásának állít emléket egy olyan világban, ahol a leszámolás, a bosszú, az árulás nagyon is valóságos, túlontúl is az...

a libri hasábjairól kölcsönkérve

KAPHATÓ A NAGYOBB KÖNYVESBOLTOKBA!

LIBRI-BOOKLINE-ALEXANDRA

info:truancy.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: fegyver diák tanár royale megtorlás battle truancy endres dosuva harciuborka ulipius ház

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoodu.blog.hu/api/trackback/id/tr561257440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása